Afbudsrejser som enmandseventyr

25 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Du har hørt om venner, der har taget på interrail, og så var der dem, der rejste verden rundt efter at have sparet en masse penge sammen, hvor de arbejdede som frivillige forskellige steder på kloden og oplevede mange kulturer.

Der var også den ven, der rejste til et fjernt sted med tasken på ryggen og så bare levede på røven i flere måneder og endte med at have en dannelsesrejse, der gjorde ham til et fornyet menneske, der så meget anderledes på verden.

Det har aldrig helt været dig, men du elsker at rejse, men der er bare ikke rigtig så mange penge at gøre godt med.

Samtidig ved du dog godt, at når der begynder at komme egen familie ind i billedet, så bliver de spontane planer og lange rejser noget, som man kan vinke farvel til i mange, mange år.

Så mens der er al den her frihed og ansvarsløshed, så er det måske nu, at du skal opleve det enmandseventyr, som du altid har drømt om.

Afbudsrejsen fuldender din rejsedrøm

Du har dog via rejsetilbud.dk regnet ud, hvordan du kan komme ud at rejse, uden du skal bruge for mange penge på det, for du kan gøre det med en afbudsrejse.

Det plejer ellers ikke at være dig at gøre den slags, men hvis det skal være, så skal det være nu.

Det er jo også med til at gøre dig til en stærkere person at prøve at overskride nogle grænser, så du kan blive en mere karakterstærk person.

Så du tropper vitterligt op i lufthavnen med en smule oppakning og er klar på eventur – uden du ved, hvor det eventyr egentlig skal gå hen.

Men som du hopper ud på den afbudstur, så kan du mærke glæden og spændingen, som du aldrig har mærket den før.

Det her skal nok blive en god tur!

Flere Nyheder