At have en håndbagagekuffert gør rejsen hurtigere at komme ud på

05 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvem af os elsker ikke at rejse?

Men med rejsen forestiller man sig nok mest, når man er kommet frem til destinationen, hvad man skal lave, opleve, se og eventuelt tage med hjem af souvenirs.

Man kan til nøds forestille sig, at man sidder i flyet og er på vej frem, for så bevæger man sig trods alt tættere på målet.

Men de færreste af os ser frem til den tid, man skal vente i en lufthavn, tjekke ind (hvis man ikke gør det hjemmefra) og vente på, at flyet er klart.

Så kan man selvfølgelig bruge tiden i opholdshallen og få lidt at spise, drikke og købe toldfrit ind, men stadig ser man sig mere frem til, at ferien kan starte.

Derfor er ens lunte noget så kort, når man finder ud af, at ens kuffert ikke opfylder de betingelser, som der gør, at man kan have den med som håndbagage i flyet.

Hvilken håndbagagekuffert skal du bruge?

Nogle gange tager man sig bare lige en håndbagagekuffert med, fordi man kun skal være væk i kort tid, eller fordi man bookede en afbudsrejse, så man ikke havde tid nok til at finde ud af, hvad man ellers skulle pakke.

Oftest pakker man også, så man har en kuffert med, der bliver pakket nede i flyet sammen med al den anden bagage, mens man så kan have sig en rejsekuffert med som håndbagage, som man får brug for i flyet – specielt hvis den indeholder underholdning til en længere rejse.

Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad det er for en håndbagagekuffert, man skal have sig, hvis den både skal passe til de dimensioner, som mange flyselskaber kræver som maksimum, at man må have med op i flyet.

Man kan kigge på nogle testresultater af den slags for eventuelt at finde den rette håndbagagekuffert.

Flere Nyheder