Bali er det perfekte sted til afslapning, meditation og yoga

23 maj 2019 Kamilla Sonne
image

I en stresset tid er der mere og mere fokus på, hvordan vi kan passe på vores mentale helbred. Det psykiske aspekt er nemlig mindst lige så vigtigt som det fysiske, hvad angår at kunne passe sit arbejde og generelt have et godt liv. Det ses tydeligt på de mange, der går ned med stress. Det er derfor ikke underligt, at østens dyrebare teknikker som fx meditation og yoga er utroligt oppe i tiden. Vil du virkelig have mulighed for at gå i dybden med din psyke, eller vil du bare stifte bekendtskab med afslapningsformerne i utrolige omgivelser, så er Bali det perfekte sted at tage hen.

Kom i zen med tropiske omgivelser

Bali er noget nær billedet på ”zen”. Det gælder ikke mindst bjergområdet Ubud, der er domineret af tropisk regnskov og små, hyggelige gader. Her finder man en del hoteller og resorts, der simpelthen specialiserer sig i yoga og meditation. Samtidig med at man bor på luksushotel i de smukkeste omgivelser, får man altså også hjælp og træning i at komme i kontakt med ens indre. Det giver redskaber og ro, som man også kan bruge, når man kommer hjem igen. En uges ferie eller to på Bali vil altså give langt mere end bare ren afslapning.

Oplev det eksotiske Indonesien

Indonesien har generelt meget at byde på, og Bali er ingen undtagelse. Det er utroligt billigt og nemt at rejse i landet, og de lokale er meget venlige. Bali er det perfekte sted til dig, der søger ro og mental balance. Men der er heldigvis også meget andet at komme på. Afhængigt af, hvor man tager hen på Bali, kan man også finde naturoplevelser som vandfald og tropiske strande, ligesom der også er større byer og festlige områder. Med andre ord er Bali et besøg værd, næsten uanset hvem man er.

Flere Nyheder