Er du med på moden angående nye rejse-tendenser?

08 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Har du husket at orientere dig om noget til din ferie, der vil gøre den markant nemmere at overskue end hidtil?

Der er mange ting, man kan gøre for at få sig en god ferie, men der er især en moderne opfindelse, der eksisterer på to forskellige måder, som vil gøre din ferie langt mere overskuelig, end du hidtil har prøvet det – hvis du da ikke allerede har opdaget det.

For hvad forbinder man med en god ferie?

I hvert fald er dette for mange danskere ensbetydende med, at man sidder og nyder solen med skygge fra en parasol, nede ved strandkanten og lyden af legende børn, der ikke forstyrrer en, mens man = læser en god bog!

Men har du overvejet besværet med disse bøger?

Du skal enten ned at låne dem på biblioteket, og der kan du risikere, dine ønskede titler allerede er udlånt, og så havde du ellers glædet dig til at spare penge på den måde – medmindre du glemmer at have lånt dem og så skal betale bøder, fordi du afleverer dem for sent.

Hvis du agter at købe dem, så skal du enten håbe på, de kommer hjem til dig, hvis du bestiller dem online, inden ferien begynder, eller at de har nok eksemplarer nede ved din lokale boghandler, så der er et eksemplar til dig.

Men det største bøvl er nok, hvor meget sådan en god bog kan fylde i ens ferie-habengut, og så vejer bare et par bøger en hel del.

Løsningen er at overgå til enten lydbøger, e-bøger eller begge dele.

Disse to formater er i de seneste år blevet utroligt populære, og der er flere fordele ved dem.

For det første fylder de ikke så meget. Du kan have utallige titler liggende på for eksempel din Tablet eller smartphone.

Har du en bruger hos en forhandler af disse, så kan du hente de nyeste titler ned, som de udkommer, og det er markant billigere end at købe dem fra nye eller endda brugte.

Så, er du med på moden til din kommende feriesæson?

 

Flere Nyheder