Flere og flere flyver non-stop til Østen

23 april 2019 Emilie Jacobsen
image

Når vi danskere skal til Thailand og de øvrige lande i Sydøstasien, vælger vi i højere og højere grad at tage en direkte flyvning. Dermed slipper vi for de mange besværlige mellemlandinger, der ellers har været indbegrebet af turen til varmere himmelstrøg. Den uafbrudte flyvetur giver imidlertid mulighed for, at du kan tage det roligt, sove, se film og alle de andre muligheder, du har for at fordrive tiden, når du er ude at flyve. En undersøgelse viser nemlig, at rejsetiden er det, som vi lægger mest vægt på, når vi skal flyve til Sydøstasien. 

Hvis det ikke er muligt at flyve direkte, er det i stedet vigtigt for os, at vi kan komme frem til destinationen så hurtigt som muligt. Selv med mellemlandinger. Derfor vil vi selvfølgelig også foretrække en flyvetur, hvor vi kun skal mellemlande en gang. Det på trods af, at det ofte koster lidt flere penge at flyve direkte eller så hurtigt som muligt. 

Udover at vi gerne vil flyve direkte eller så hurtigt som muligt, lægger vi også i højere grad vægt på, at alt er inkluderet i prisen fra start af, når vi skal bestille en billet. Vi gider ikke alle de skjulte gebyrer og ekstra priser for at have kuffert med. Derfor er vi også begyndt at lægge vægt på, at vi får oplyst den fulde pris fra start af.

Når vi bestiller billetter til Sydøstasien, er der derudover også mange af os, der lægger vægt på, at vi kan komme af sted på det tidspunkt på dagen, hvor det passer os bedst. Det kan for eksempel være, at vi kan komme af sted om morgenen med det samme, vi har fået ferie, eller at vi gerne vil af sted om aftenen den dag, vi får fri. Det er med til at gøre, at vi får mest muligt tid på rejsen.  

Flere Nyheder