I Thailand er der noget for alle – både store og små

26 april 2019 Kamilla Sonne
image

Thailand er den absolut mest populære feriedestination blandt danskerne. Både om sommeren og om vinteren er der en hel del danskere, der sætter sig ind i flyet mod Bangkok. Og det er ikke uden grund. Thailand er nemlig et eksotisk og anderledes land, der har utroligt meget at byde på, uanset hvad man er på jagt efter. Da der er tale om et stort rige med en mængde af små paradisøer, kan man rejse rundt og opleve mange forskellige ting på den samme ferie. Thailand er især kendt for sin storslåede natur, det dejlige vejr og ikke mindst et rigt dyreliv – både over og under vandet. Hvis du mangler den perfekte feriedestination til den næste rejse, er Thailand et oplagt valg.

Rigt by- og festliv

Hvis man gerne vil have en ferie med fart på, har Thailand rigeligt at byde på. Først og fremmest er der den travle hovedstad Bangkok, hvor der hele tiden er noget nyt at se. Foruden de gamle templer og de mange floder har Bangkok også et spændende byliv med restauranter, shopping og natteliv. Men hvis man virkelig vil feste, kan man også roligt tage sydpå til Phuket, som er kendt for at være en af verdens mest festlige destinationer. Det er især oplagt, hvis man er en gruppe unge, der sætter pris på at gå i byen om aftenen.

Slap af i paradiset

Thailand er dog meget mere end byliv. Nordpå er der smukke bjergområder, der indbyder til vandring mellem de mange rismarker. Sydpå vil man opleve det klassiske østlige paradis med turkisblåt hav og duvende palmetræer. Er man til snorkling og dykning, er Thailand en oplagt destination, da man finder alt fra hvalhajer og skildpadder til mange mindre fisk, koraller og skaldyr under vandet. Med andre ord er Thailand et land, der har det hele – både til store og til små.

Flere Nyheder