Lydbøger er smarte på farten!

23 april 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Prøv at forestil dig følgende scenarie:

Du skal på ferie, du skal ud at rejse langt væk, og du har glædet dig længe og pakket alle de nødvendige fornødenheder sammen til turen.

Blandt dem finder du blandt andet, at du da har tænkt sig at tage noget læsestof med, som du kan fordrive den lange flyvetur med, eller som du har set frem til at nyde ved vandkanten eller for den sags skyld, når aftenen går på hæld, og du vil sidde i din hytte og læse en god bog.

Det kan være en krimi, en biografi eller måske en fantasy-roman, som du har set frem til at fordybe dig i.

Men alle de sider i bogen, får den til at fylde rigtig meget, og den vejer næsten et kilo – og det er kun bind et ud af mange, som du har valgt at tage alle med af på ferien.

Du havde måske også planer om at købe nogle bøger i lufthavnen og eventuelt undervejs på ferien, og så ender det med, at din tilladte håndbagage består af bøger, hvor du egentlig havde regnet med at skulle tage lidt medicin med, en musikafspiller, snacks og andet med til turen.

Løsningen er, at du overgår til lydbøger, hvoraf det klart kan anbefales, at du benytter Politikenbooks, da de har et gigantisk udvalg af blandt andet de nævnte bogkategorier – samt mange flere.

Og der kommer hele tiden nye udgivelser til.

Første optimering er netop, at lydbøger ikke fylder andet end den digitale lagringsplads, som du henter dem ned med via dit digitale onlineapparat. 

Så kan du nyde bøger oppe i luften, når der alligevel ikke er internetsignal, som du er blevet bedt om at slukke, da dine foretrukne bøger allerede er hentet ned.

Og når du sidder ved strandkanten, kan du blive lullet hen i en skynd stemning ved at lytte til en passende fortællerstemme i lydbogen.

Når du så savner at høre en anden god bog, så downloader du da bare den ved hånden med det samme.

Smartere kan det ikke blive.

God ferie!

Flere Nyheder