Nyd sommeren i en feriebolig i Djursland

02 oktober 2019 Linnea Larsen
image

Det er både klimavenligt og kan ofte gøres meget billigt at holde ferie i Danmark. Danmark har tilmed masser at byde på, og særligt hvis du går uden om de store byer og de gængse seværdigheder, vil mange gode og anderledes oplevelser stå i kø. Du kan for eksempel booke en feriebolig i Djursland på idylliske Røndegaard, der ligger i naturskønne omgivelser midt i Naturpark Mols Bjerge. Her kan hele familien nyde en skøn og afslappende ferie med plads til nærvær og skabelse af gode minder. Røndegaard består af flere store ferielejligheder, så uanset hvor mange, I skal afsted, findes de perfekte rammer for jeres ferie lige her. Røndegaard er også et oplagt sted at holde bryllup, barnedåb, konfirmation eller stort familietræf med behov for overnatning.

 

 

Dansk idyl fra første parket

Djursland er særligt skøn i sommermånederne, hvor naturen rigtig folder sig ud til stor fornøjelse for både de lokale samt for danske og udenlandske turister, der besøger området. Med base på Røndegaard er du tæt på attraktioner som Naturpark Mols Bjerge, Følle Strand, Djurs Sommerland og Skandinavisk Dyrepark, og det er ligeledes nemt at komme til Grenaa, Ebeltoft eller sågar helt til Aarhus, hvis I får lyst til at opleve lidt storby oven på et par mere stille dage i området omkring jeres feriebolig i Djursland. I kan tage bilen rundt, eller I kan bruge Djursland som udgangspunkt for alletiders aktive cykelferie, hvor I får brugt kroppen og kommer rundt til mange fantastiske oplevelser. De gratis naturtilbud på Djursland er i sig selv helt unikke, så snyd endelig ikke jer selv for en god gåtur eller cykeltur langt væk fra byens larm.

Booker I ferielejlighed på Røndegaard, får I højt til loftet og masser af plads til udfoldelse på jeres præmisser. En ferie på Røndegaard er en ferie, I aldrig glemmer, og mange vender tilbage til Røndegaard med jævne mellemrum for igen og igen at opleve den ganske særlige stemning.

Flere Nyheder