Tre grunde til at bo i feriebolig på din næste ferie i Toscana

23 april 2019 Emilie Jacobsen
image

Går din næste ferie til Toscana, er du sikkert nu ved at finde ud af, hvor du skal bo henne. Måske har du overvejet bare at bestille et hotel. Der findes masser af sider til at gøre det på nettet, og det er hurtigt og nemt. I stedet for et hotel, er det dog en god ide, at du i stedet overvejer at bo i feriebolig. Vi giver dig her tre grunde til hvorfor. Dem er vi kommet frem til efter inspiration fra localliving.dk, der er et dansk firma, der kan sende dig til en lang række forskellige ferieboliger i Toscana

1. Fred og ro

Ferieboligerne ligger tit på rolige lokationer uden for de mindre byer i regionen. Det gør, at du får en ferie, hvor der ikke er noget, der forstyrrer dig. Du kan nyde ferien i fred og ro, mens du hygger med familien, nyder udsigten eller lærer nogle af de lokale at kende.

2. Mulighed for at følge med i livet på en gård

Mange ferieboliger i Toscana ligger på en gård. Det kan for eksempel være en vingård. Det giver dig mulighed for at følge med i livet på gården og for eksempel småsnakke lidt med vinbonden om, hvordan vinen bliver produceret. Det er en helt enestående oplevelse for dig at få mulighed for at komme så tæt på. Når du bor på hotel, kan du bare tage på dagsbesøg på vingården. 

3. Stadig masser af luksus

Selvom du bor i en feriebolig og ikke på et hotel, kan du stadig forvente en høj grad af luksus. For eksempel har de på de fleste ferieboliger, som localliving.dk formidler ophold hos, en swimmingpool, hvor du kan tage en dukkert. Nogle ferieboliger henvender sig mest til børnefamilier, mens andre henvender sig mere til rejsende uden børn. Derfor er det nemt for alle at finde en feriebolig, der passer til deres behov. 

Flere Nyheder