Var dit Easyjet fly aflyst? Så er det meget muligt, at du kan få erstatning

07 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Havde du købt en billig flybillet til London, Edinburgh eller Berlin med Easyjet kun for at møde op i lufthavnen og finde ud af, at dit fly var blevet aflyst? I det tilfælde kan det godt være, at du er rimelig knotten og føler, at du er berettiget til at få en erstatning. Og det er du da heldigvis også i mange tilfælde. 

Hvis du vil undersøge, om du kan få en erstatning ved et Easyjet aflyst fly, kan du for eksempel gå ind på hjemmesiden flypenge.dk. Det er et firma, der kan hjælpe dig med at få erstatning, hvis dit fly er forsinket eller aflyst. De har skabt en beregner, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om du overhovedet er berettiget til en erstatning, før du opretter en sag hos dem. Det er altså en virkelig stor fordel for dig at bruge dem. 

Det koster dig ikke nogen penge at bruge flypenge.dk. Hvis du får en erstatning, tager de en procentdel af den. Hvis du ikke får en erstatning, skal du ikke betale noget. 

image

Umuligt at undgå forsinkelser eller aflysninger med Easyjet

Easyjet er et af de største lavprisselskaber i Europa. Med så mange daglige afgange vil det næsten være umuligt at undgå, at der ikke opstår forsinkelser eller aflysninger. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, hvis det går ud over din ferie, men alt i alt giver det dig også mulighed for at flyve til en række forskellige destinationer rundt om i Europa med selskabet. 

For eksempel kan du med Easyjet nemt flyve på forlænget weekend til en af Europas storbyer. Det kan være Paris, Amsterdam og London. Hvis du flyver via London, vil du have endnu flere muligheder for at komme nemt og billigt ud i Europa. Selvom de måske ikke har levet op til dine forventninger denne gang, er det derfor stadig værd for dig at overveje, om du skal bruge dem en anden gang. 

Flere Nyheder