Vil du lære at surfe på din rejse? Så er Bali den oplagte destination

28 juli 2019 Kamilla Sonne
image

Er du vild med spænding og samtidig glad for at være i vandet? Så er surfing den oplagte sport for dig. Surfing bliver hele tiden mere populært verden over, og det er ikke uden grund. Det er nemlig en både sjov og udfordrende sport, som giver rig mulighed for at nyde naturen og omgivelserne. Det er også forholdsvis lettilgængeligt, idet man ikke behøver andet udstyr end et surfboard. Dog skal man lige lære at holde balancen og ramme bølgen på det rigtige tidspunkt, før man virkelig kommer til at nyde surfingen. Heldigvis er der mange steder, hvor man kan få undervisning og relativt hurtigt lære at surfe på de større bølger – og Bali er et oplagt valg.

Bali er et surfermekka

Hvis man har en interesse for surfing, er Bali det oplagte sted at opholde sig. Den indonesiske ø er nemlig kendt for de store og sommetider voldsomme bølger på øens vestkyst. Faktisk er der en tendens til, at mange australiere kommer op for at surfe på netop Balis bølger. Derfor er det et oplagt sted at starte for dig, der gerne vil prøve at surfe. Det er i hvert fald nemt at komme i stemning, idet mange vandrer rundt med en saltvandsvædet knold og et surfboard under armen.

Hvor skal du bo?

Der findes tre byer på vestkysten, som især egner sig til enhver form for surfing. Det er Kuta, Seminyak og Canggu. Sidstnævnte ligger mest nordligt og er kendt for sine voldsommere bølger. Hvis man er nybegynder, kan det altså være en idé at starte i Kuta eller Seminyak. Foruden de mange surferhold og –klasser, finder man også en lang række klubber, barer og restauranter i området. Så selv hvis man rejser med andre, der ikke er så meget til surfing, vil man uden tvivl få meget ud af sin rejse.

Flere Nyheder